X
Back to the top
X

Om meg

Velkommen til riket av nordiske fortellinger på huden! Vi er et tatoveringsstudio født av lidenskap for vikingarven. Vi gir liv til historier om nordlige myter og symbolikk. Hver av våre tatoveringer er en reise gjennom tid, der nåtiden fletter seg sammen med den mystiske arven fra fortiden. Jeg inviterer deg til å sammen skape unike kunstverk på huden din – symbolske, kraftfulle og reflekterende i ånden til vikingene. Sammen seiler vi ut i havet av nordisk inspirasjon for å skape tatoveringer som vil fortelle din egen episke saga.

Jeg er en tatoveringsartist som spesialiserer meg på den tradisjonelle handpoke-metoden, der hver eneste detalj blir nøye utført ved hjelp av håndpoking, og skaper en unik og karakterrik design. Mine tatoveringer har dype røtter i historien til denne teknikken, som har sine opphav i gamle rituelle praksiser fra ulike kulturer gjennom århundrene.

Metoden handpoke, også kjent som stick-and-poke, strekker seg tilbake til tradisjonene med tatovering da tatoveringsmaskiner ikke eksisterte. Denne unike tilnærmingen til kroppsutsmykning er knyttet til ritualer, overgangsriter og kulturell betydning. Ved å bruke kun en nål, blekk og håndens presisjon blir hver tatovering et individuelt kunstverk, som reflekterer både personlige fortellinger og rikdommen i tradisjonen.

Jeg inviterer deg til å utforske verdenen av handpoke, der en gammel metode møter moderne stil, og hver utført tatovering bærer med seg dyp mening og ekthet.

Testimonials

"Kolczyki są ekstra, jestem mega zadowolona! 🤩"Magdalena

"Przyszły kolczyki 🥰, kolejne cudne!"Renata

"Dziękuję bardzo za te śliczne kolczyki i super opakowania!"Dorcia

"Dzięki za szybką przesyłkę. Dziewczyny oszalały na punkcie moich kolczyków! 🤩"Czarna

"Mój tatuaż to nie tylko ozdoba, jest dla mnie pełen znaczenia. Siła nordyckiej symboliki"Bartek

"Polecam biżuterię od Norna Tattoo. Naturalne, piękne, kolorowe pióra. Rękodzieło. Nie uczulają!"Dorota

"Norna zadbała o każdy detal. Nordycka mitologia i duch wikingów"Kim

"Fajna atmosfera i uderzająca wiedza o mitologii i wierzeniach ludów skandynawskich 👍"Sigurd

Norrøn mytologi lærer oss at selv i de mørkeste tidene, er det et glimt av håp, en gnist som kan tenne flammene av en ny begynnelse.

All rights reserved® | Norna Tattoo© 2024 | Organisasjonsnummer: 932 778 106 | Website by Enigmatio

nb_NONO